Povijest Quanda d.o.o.

Quando d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju širom Hrvatske. 

Preteča danjašnjeg poduzeća Quando d.o.o. jest obrt DIP gradnja osnovan 01.09.2009. godine kao obrt za nekretnine, elektroinstalacije, inženjering i zastupanje. Poduzeće Quando d.o.o., za projektiranje, građenje i nadzor osnovano je 2011. godine uslijed povećanog obujma posla ozakonjenja nezakonito izgrađenih zgrada (legalizacija) na tržištu.

Prvih dvije godine je cijeli tim odrađivao glavninu poslova oko legalizacija, da bi se zatim oporavkom tržišta u Republici Hrvatskoj koje je bilo bilo narušeno ekonomskom krizom iz 2007. godine, poduzeće počelo baviti projektiranjem visokogradnje i niskogradnje (prometnice), nadzora, izgradnje obiteljskih kuća za prodaju, energetskog certificiranja, energetskih pregleda zgrada te projekata energetskih obnova.

Danas se bavimo samo projektiranjem i građenjem, te pozorno pratimo novosti u graditeljstvu, kako u arhitektonskom smislu, tako i u tehnološkom. Educiramo zaposlenike tako da su uvijek u koraku sa novim tehnologijama te ih primjenjujemo u projektiranju i izgradnji.