Obiteljska kuća je dvojnog tipa. Jedna kuća je orijentirana na istok, sjever i zapad, a druga na istok, jug i zapad. Na prodaju su obje kuće, tj kupac može birati hoće li sjevernu ili južnu polovicu. Svaka kuća ima neto korisnu površinu stambenog zatvorenog dijela kuće od 106 m2 + terasa u prizemlju 24 m2 + natkriveni ulaz 5m2 + terasa na katu 5 m2. Zemljište svake kuće iznosi oko 415 m2. Kuća se nalazi u ulici Okićko naselje u Klinča Selima u mirnom susjedstvu. Ulica je široka sa izgrađenim nogostupom. U ulici postoji kompletna infrastruktura, gradski plin, vodovod, kanalizacija, električna mreža i telekomunikacijska mreža. Brojilo plina i električne energije se nalazi na ogradi na cesti. Kuća posjeduje sve potrebne dozvole.

Cijena kuće je 120.000 €.

Kuća se nalazi 650 metara od nove osnovne škole. Udaljenost do ulaza na autocestu je cca 3 km.
Zidovi su zidani glinenom ciglom ojačani vertikalnim i horizontalnim serklažima. Krov je jednostrešni, pokriven trapeznim limom sa navlakom od filca s donje strane. Na vanjske zidove je postavljen stiropor rebljine 10 cm, završna žbuka je od proizvođača Rofix. Na podu je stiropor 12 cm. Na stropu je mineralna vuna 20 cm. Kuća spada u energetski razred B.
Ugrađena stolarija je izrađena od PVC profila Salamander BluEvolution debljine profila 92 mm. Ostakljenje je sa trostrukim staklom u sastavu 4+16+4+16+4, sa dvostrukim low-e premazom punjeno argonom. Koeficijent prolaska topline za staklo iznosi niskih Ug=0,6 W/m2K. Za zaštitu od sunca ugrađene su aluminijske rolete punjene PU pjenom.
Na podu je postavljen drveni parket, hrast masiv debljine 21 mm. U hodniku, kuhinji, kupaonicama i terasama su postavljene keramičke pločice.
Grijanje je riješeno kondenzacijskim plinskim uređajem Bosch preko zidnih radijatora, te podnog grijanja u prostorijama u kojima su keramičke pločice na podu. Za pripremu potrošne tople vode (PTV) koristi se isti kondenzacijski bojler sa spremnikom za PTV. U cijeloj kući je ugrađena cirkulacija tople vode.
Kuća je u potpunosti useljiva, odnosno zidovi su okrečeni u bijelo, podovi uređeni (parket ili pločice) i kupaonice su u potpunosti namještene (kada, tuš, wc, bide, umivaonik). Unutarnja rasvjeta će biti obična grla i žarulje.
Dvorište s prednje strane kuće je popločeno tzv. kockama i djelomično travom. Stražnji dio dvorišta je u potpunosti u travi. Dvorište je omeđeno žičanom ogradom s bočne i stražnje strane, a s prednje strane prema cesti će biti postavljena željezna klizna ograda na električni pogon. Između dvorišta je postavljena ograda tako da su dvorišta od obje kuće/stana odvojena.
Planiran završetak svih radova je jesen 2016. godine. Kuću prodaje tvrtka te se stoga ne plaća prijenos nekretnine.

Grijanje:
Plinsko centralno

Komunalije:
Gradski plin
Gradski vodovod
Gradska kanalizacija
Telefon

Dozvole:
građevinska dozvola
uporabna dozvola
vlasnički list

mobitel: 098 / 9943-878