Kako i kada legalizirati objekt?!

Iskoristite trenutni zakon koji nikada do sada nije bio toliko povoljan za sve vlasnike nelegalno izgrađenih objekata, odnosno bespravno sagrađenih pojedinih djelova objekata, nemojte čekati, iskoristite ovu priliku!
Legalizirajte svoje objekte s Quandom d.o.o., objašnjavamo Vam odredbe zakona o izmjenama i dopunama zakona o prostornom uređenju i gradnji, te zakona o postupanju s svim nezakonito izgrađenim objektima odnosno djelovima objekata.

Raspitajte se o svom konkretnom slučaju kod naših stručnjaka s iskustvom od više stotina već završenih legalizacija na obostrano zadovoljstvo s našim strankama, ukoliko Vam nešto nije jasno slobodno nas nas kontaktirajte bilo mailom ili telefonom, također Vam odgovaramo da li vam je potreban geodetski elaborat ili nije, odnosno što god Vas još zanima u Vašem slučaju, slobodno nam se javite i upitajte.

Ukoliko niste predali zahtjev za legalizaciju, a u žurbi ste, imamo rješenje i za Vas. Nudimo mogućnost proširenja zahtjeva za vaš objekt i katastarsku česticu, a također se pokreće i novi val legalizacija, o čemu više možete pročitati na sljedećem linku:

NOVA LEGALIZACIJA 2017! (pročitajte više – LINK)

Legalizacija

Quando d.o.o. – A.G. Matoša 4, Klinča Sela i Ježdovečka 126, Zagreb (radno vrijeme od 8.00 do 16.00)

Fiksni telefon ureda: 01 / 6593-085, mobitel: 098 / 9943-878 (slobodno nazovite i izvan radnog vremena)

Direktor Pavo Barukčić – inženjer elektrotehnike, mail: pavo@quando.hr

Ivan Barac – stručni specijalist i inženjer građevine: ivan@quando.hr

Andijana Mijić Brejar – diplomirana inženjerka arhitekture: andrijana@quando.hr

Kontaktirajte nas: Quando d.o.o. – kontakt